Framtidskväll

Ikväll på Edenborg samlades ett trettiotal folk från Nätra Överbygd med omnejd till en inspirationsträff, anordnad av Bygd och Stad i Balans, där visioner och ideér kring bygdens framtida utveckling skulle diskuteras fram bland deltagarna.

En av de stora punkterna som många var överens om hade stor inverkan på bygdens framtid, förutom goda förbindelser, växande skola och ett aktivt föreningsliv, var utbyggnad av fiberdatanät. Detta var jättekul att höra och ger oss hopp om framtiden för detta projekt!

Det var en mycket trevlig tillställning som gav en positiv bild av den driftiga anda som finns bland boende i området. Hoppas vi får samma uppslutning på vårt möte nästa torsdag 1830 på Edenborg och att det ställs många frågor med samma optimistiska inställning som denna kvällen hade!

Då kommer detta att gå bra!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.