Välkomsthälsning

Då var sidan uppe och inbjudningarna till det första stormötet hos tryckeriet! Första inlägget i nyhetsflödet blir detsamma som välkomstsidan men kommer fyllas på med övriga händelser allt eftersom projektet fortskrider.

Detta är informationssidan för projektet Nätra Fiber som är ett regionalt delprojekt i satsningen på utbyggnad av fiberdatanätet i kommunen. Denna sida kommer innehålla information om händelser kring fiberläggningen i området för Nätra enligt kartan i bilden nedan. (klicka på bilden för länk till kommunens fiberkarta)

Områdeskarta Nätra fiber

Om Ni bor på detta område ser vi det som vår uppgift att hantera Er eventuella intresseanmälan, delge Dig nödvändig information och engagera Dig i det gemensamma arbete detta projekt innebär!

OBS! Första stormöte/informationsträff på torsdag den 19e Maj, klockan 1830 på Edenborg! Om allt gått enligt planerna borde Ni ha fått en inbjudan i postlådan.

På detta möte kommer vi, tillsammans med fibernätsansvarig på kommunen Sture Andersson, att informera vad projektet går ut på, varför det är intressant och angeläget för just Dig och hur vägen till en uppkopplad och framtidssäker landsbygd kommer se ut. Skicka gärna en intresseanmälan i formuläret till höger på sidan, icke bindande, men ger oss en indikation på hur mycket kaffe vi skall brygga!

Om Ni inte har möjlighet att närvara på stormötet, men vill vara med och göra fibernätsutbyggnaden på landsbygden till verklighet, anmäl Ert intresse på Övik energis hemsida för Er fastighet på länken nedan.

Intresseanmälan för fastighet på Övik energis hemsida

Mer information finns i sidomenyn. Under länken Nyhetsflöde kommer löpande rapporter om händelser i projektet att publiceras. Sidan kommer uppdateras kontinuerligt!

Vid fler funderingar kontakta
Ola Byström 0702818735 eller maila info@natrafiber.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.