Collage Nätra

Som några av er kanske redan uppmärksammat så figurerade vår fiberförening i en artikel i senaste numret av Collage Nätra. Vi är väldigt glada över att Collage Nätra vill skriva en artikel om vårt arbete och hoppas att detta hjälper till att nå ut till fler boende i vårt område. Om du missat reportaget i tidningen kan du läsa det här.

Vi har redan nu nått ett av våra delmål och det är 200 intresseanmälningar på Övik Energis hemsida. Detta är ett nyckeltal för att få högsta poäng i en av kategorierna i jordbruksverkets utvärdering av ett områdes ansökan om bidrag för fiberutbyggnad. Ett annat är att uppnå 85% intresseanmälningsgrad av områdets fastboende adresser, vilket är nästa tuffa mål att jobba mot!

Under sommaren jobbar vi vidare med att hitta områdesansvariga i de områden som fortfarande står utan samt att planera för ett nytt informationsmöte närmare hösten. Alla områdesansvariga kommer dessutom bjudas in till ett möte inom några veckor där vi gemensamt försöker hitta en strategi för att nå ut till så många potentiella intressenter som möjligt.

Vill du bli områdesansvarig eller veta mer om vad det innebär? Kontakta oss på info@natrafiber.se eller ring Ola på 070 281 87 35

1 Comment
  • Målet är nått!! | Nätra Fiber
    Posted at 12:23h, 12 oktober Svara

    […] otroliga målet vi beskrev i artikeln i Nätra collage i somras på 85% intressegrad för de bofasta hushållen är uppnått! Innan stormötet i början av […]

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.