Utskick!

I veckan har vi lagt över 150 frankerade brev på lådan för att skickas iväg runt om i vårt avlånga land! Dessa informationsblad skall gå ut till personer som äger fritidsfastigheter (eller övriga fastigheter där det inte är någon folkbokförd) i vårt område för fibernätsutbyggnad.

Ni som fått bladet och vill veta mer, gå gärna in på Frågor och svar för mer information om vad det finns för möjligheter att ansluta era fastigheter!

Vi pratar mycket om 85% av bofasta och att det är de fastigheterna som ”räknas” när det kommer till bidragsansökan. Det är visserligen sant, men det gör inte fritidshusen eller de övriga fastigheterna mindre värda för det. Vi vill, i den mån det är möjligt, nå ut till så många hushåll och fastigheter som möjligt med informationen om detta då vi tror att det gynnar hela bygden om vi får med områden med fritidshus också. Det gör hela området mer attraktivt och kan på sikt tillåta områden att utvecklas istället för att stagnera.

Som vi nämnt tidigare är det till den sista september vi har på oss att samla in alla anmälningar och vi jobbar stenhårt med att nå ut till alla som ännu inte har anmält en icke bindande intresseanmälan på Övik energis portal. Om sidan krånglar eller om det är några andra frågor som dyker upp, tveka inte att höra av er till mig (Ola) på 0702818375 eller på info@natrafiber.se.

Inom kort kommer jag redovisa hur läget ligger till, det har hänt en hel del de senaste dagarna och det ser faktiskt ut som att vi kan komma i mål med 85% av bofasta innan tiden löper ut om vi alla jobbar tillsammans!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.