Status

Tidigare har vi utlovat en statusuppdatering eftersom räknaren på Övik energis hemsida inte ger rätt resultat. Den siffran inkluderar alla typer av fastigheter inklusive skogsfastigheter och fritidshus. För bidragsansökan är det 85% av bofasta vi siktar på! Vi har gått igenom alla adresser i området och hittat ett antal som saknas på Övik Energis portal, identifierat alla bofasta fastigheter (där det är någon folkbokförd) och markerat dessa på en karta som ni ser här nedan!

karta-natra-ovikenergi

Gula prickar är bofasta fastigheter som ännu inte anmält intresse, Orangea har anmält intresse och Gråa är övriga fastigheter som t.ex. fritidsboenden och övriga fastigheter. Som ni ser har vissa områden kommit lite längre med anmälningarna än andra. OBS! Några av våra ombud har samlat in lappar men väntar med att registrera tills alla är inne. Vi har alltså fler än vad som syns här!

Här är siffrorna nedbrutna på de olika byarna, följt av summeringen i grönt. Den faktiska siffran är 66.6% (bättre när vi registrerat alla lappar!), vilket betyder att vi är färre än 80 bofasta hushåll från målet på 85%! Våra ombud jobbar febrilt med att nå ut till de sista hushållen och gör en jätteinsats! Nu spurtar vi på upploppet denna veckan!

screen-shot-2016-09-27-at-01-51-25

screen-shot-2016-09-27-at-02-02-10

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.