Hög tid för vägval! Beslutande medlemsmöte.

Hej igen! Vi har fått funderingar kring vårt val att jobba med Övik Energi och Örnsköldsviks kommun och huruvida andra alternativ blivit utredda. Just nu ligger ett avtal på bordet att skriva under på för sammarbetet med Örnsköldsviks kommun. Innan detta görs vill vi kalla till en träff för att informera och gemensamt ta beslut i föreningen om vägen framåt. Det beslutet får således ligga till grund för påskriften av avtalet.

Vi har redan tagit upp frågeställningen på stormötet och under länken frågor och svar, men vi planerar att informera på nytt under detta mötet. För att vara med behöver man vara medlem i Nätra fiberförening (anmälningsformulär finns till höger på sidan för den som ännu inte är medlem) och en enskild kallelse kommer gå ut till er alla som redan anmält om medlemskap.

Mötet hålls klockan 1900 på Nätra GIF samlingslokal (vid skolan) i Västanå, måndagen den 10 Oktober, väl mött!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.