Medlemsmöte

I kväll samlades styrelsen tillsammans med medlemmar från Nätra Fiber för en beslutande extrastämma i Nätra GIFs lokaler. På mötet gjordes en kortare redogörelse för arbetet som gjorts hittills i år och även det ekonomiska läget redovisades.

Huvudpunkten för mötet var huruvida vi skulle fortsätta jobba på den inslagna vägen tillsammans med Örnsköldsviks kommun eller om en annan väg skulle väljas. De olika alternativen redovisades och diverse frågeställningar togs upp och besvarades. De frågor som inte kunde besvaras på plats tas med till nästa möte med kommunen och kommer att redovisas här på hemsidan.

Ett fortsatt samarbete med Örnsköldsviks kommun klubbades igenom med förutsättning att de frågeställningar och funderingar som uppkom under mötet besvaras på ett tillfredsställande sätt. Istället för att ännu ett möte hålls kommer medlemmarna kunna lämna sina åsikter om det nya avtalet här via hemsidan.

Styrelsen vill tacka alla som deltog i mötet och än en gång är vi överväldigade av den fantastiska uppslutningen. Det är mer än uppmuntrande att driva dessa frågor i en bygd som är så engagerad som södra Nätra. 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.