Målet är nått!!

Det otroliga målet vi beskrev i artikeln i Nätra collage i somras på 85% intressegrad för de bofasta hushållen är uppnått! Innan stormötet i början av sommaren hade vi strax över 90 anmälda hushåll (bofasta och övriga fastigheter inräknade) och futtiga 12% på Övik energis hemsida. Idag är vi bäst i klassen bland våra föreningsgrannar med häpnadsväckande 435 anmälningar och 86.2% av bofasta i skrivande stund! (57% på Övik energis hemsida)

Våra ombud som hjälpt oss att knacka dörr och ringa runt till folk har gjort ett fantastiskt jobb! Tillsammans har vi pratat med över 90% av de bofasta i området (vi har fortfarande ett antal kvar att nå, det jobbet fortsätter!) och lyckats otroligt väl med att förmedla budskapet om varför fiber skulle vara så bra för bygden och respektive hushåll! Grymt imponerad av allas insatser!

Följande är status just nu med de adresser som har någon folkbokförd (gula prickar har ej anmält intresse):

karta-natra-ovikenergi-121016

Fördelat på delområden enligt följande:

screen-shot-2016-10-12-at-08-32-27

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.