Inbetalningsuppgifter för medlemskap

Ett stort tack till alla er som hittills har valt att bli medlemmar i vår förening. Vi har gjort vårt bästa för att skicka ut inbetalningsuppgifter till alla er som meddelat intresse om att ansluta er till föreningen, men vi är också medveten om att några av er fallit mellan stolarna eller helt enkelt förlagt uppgifterna om inbetalning. Därför kommer uppgifterna även här.

Tidigare har vi endast haft ett kontonummer för inbetalning vilket vi upptäckte försvårade en del för vissa. Vi har därför även skaffat bankgiro och det är alltså dit ni nu betalar er medlemsavgift. Ni som redan betalt behöver inte göra något utan er betalning är registrerad och medlemsbevis kommer att skickas ut via mail eller post.

Bankgiro 5154-9244

Märk er inbetalning med fastighetsadress. Medlemsavgiften är 100 kr/hushåll/år. 

Är du ännu inte medlem, men önskar att bli kan du anmäla dig via formuläret här på hemsidan (se sidokolumn) eller maila oss på info@natrafiber.se

Tyvärr har vi haft en driftstörning på formuläret under en tid så vissa av er som tidigare anmält er den vägen har fallit mellan stolarna, men vi jobbar för att hitta åt er igen. Vill ni vara på den säkra sidan så gör ytterligare en anmälan via formuläret (som nu är åtgärdat och fungerar som det ska) så skickar vi en bekräftelse omgående. 

Frågeställningarna som togs upp på medlemsmötet kommer att publiceras här inom kort tillsammans med de svar vi mottagit från kommunen. Håll utkik!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.