Vykort från Övik energi

Det har skickats ut ett vykort från Övik Energi till vårt område. Kortet vädjar till mottagaren att registrera sig på deras portal. Lite onödigt tycker vi eftersom vi redan har över 400 registrerade hushåll på deras portal och full koll på vilka som vill och inte vill anmäla sitt intresse. Vi ber därför er som fått det att ignorera det och vill informera er om att det inte var på vårt initiativ kortet skickades.

Om vi skall kritisera marknadsföringen lite så tycker vi detta skapar mer förvirring än vad det hjälper, dessutom håller vi inte med om intrycket som bilden på kortets framsida ger. Vi anser att fiberutbyggnad inte handlar om att barn och unga skall sitta framför datorn (som tyvärr är mångas uppfattning och farhåga) och vi har försökt slå hål på den myten. Istället har vi försökt sprida kunskapen om att fibernät handlar om landsbygdens infrastruktur och således dess framtida överlevnad. Vi är förbi tiden då internet endast handlade om spel och nedladdad film, vi ser att alla möjliga typer av tjänster kommer dominera denna tekniken i framtiden, inklusive trygghetslarm, molnlagring och hemövervakning. Detta har återkopplats till Övik Energi, även om pojken på bilden var väldigt söt! 🙂

Återigen tack för ert stora intresse i denna frågan!

15304040_10154577545625199_1251899270_o

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.