Problem med medlemsfunktionen

Mellan slutet på juli och slutet på oktober har vi haft problem med vårt formulär angående ansökan om medlemsskap i föreningen här på hemsidan. Utan vår vetskap ändrades något i webhotellets regler som gjorde att inga automatskickade mail gick fram till oss så vi kunde ta del av informationen om vem som anmält sig.

I det genererade utskicket lovade vi att återkomma med information, vilket vi inte gjort då vi inte kunde se att ni försökt anmäla er. Några har upplyst oss om problemet, vilket gjorde att vi överhuvudtaget upptäckte det. Vad vi ber dessa personer och ni andra som känner med er att ni inte fått inbetalningsinformation, är att anmäla er igen i formuläret till höger. Funktionen är åtgärdad och kommer direkt att skicka ett bekräftelsemail.

Man kan naturligtvis också skicka ett manuellt mail till info@natrafiber.se eller betala in 100kr på bankgironummer 5154-9244. Märk betalningen med bostadsadress som OCR!

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas ni kommer försöka igen! 🙂

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.