Möte med IP-Only

Under onsdagskvällen träffade vi i styrelsen, samt en representant från Näske fiberområde, IP-Only för att få mer information om föregående veckas utskick som de flesta av oss fått i våra brevlådor. Mötet i sig gav svar på många frågor och gav en hel del klarhet i hur IP-Only jobbar och de avsikter de har kring vårt område. Dialogen var bra och trots att det fanns vissa meningsskiljaktigheter så hade mötet högt i tak och en ömsesidig respekt.

Vi i styrelsen känner dock att vi ännu inte har tillräckligt på benen för att lämna en allmän rekommendation i dagsläget. Vi har tagit beslutet att, för rättvisas skull och för att utreda vad som verkligen är bäst för våra medlemmar, ta ett möte med Örnsköldsviks kommun och Ö-vik Energi för att ge dem en chans att göra sin röst hörd.

Vi väljer därför att avvakta med ett utlåtande och återkommer så snart vi träffat övriga parter i frågan.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.