Inbjudan till informationsmöte!

Nätra Fiber ekonomiska förening, Örnsköldsviks kommun och Övik Energi bjuder in till informationsmöte onsdag den 12e April på Valhalla i Drömme klockan 1800. Föreningen kommer då berätta lite hur arbetet sett ut under det gångna året och hur vägen framåt ser ut i samarbetet med Örnsköldsviks Kommun. Övik Energi kommer sedan informera om avtalet alla (förhoppningsvis) fått i brevlådan. Man kommer kunna lämna in sitt påskrivna avtal på plats och det kommer även finnas avtal tillgängliga för de som inte fått något eller till de som lyckats tappa bort det fram till dess. 🙂 Sittplatser först till kvarn, väl mött!

När? Onsdagen den 12:e April kl 18.00

Var? Valhalla Drömme

Bjuds det på fika? Ja!

1 Comment
  • Holger Forsberg
    Posted at 09:18h, 05 april Svara

    Skriv gärna in att mötet är klockan 1800 efter ordet När? i inbjudan till informationsmöte! på hemsidan.

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.