Inskickning av avtal

Vad roligt att så många är intresserade av att skicka in avtalen för Övik Energi, det är verkligen en oerhörd respons! Många av er har funderat var man skall lämna avtalet. Tanken är att det skall gå via föreningen för att vi enkelt skall kunna ha koll på vilka som anmält sig och inte. Vill man lämna i postlådan så kan man lämna hos någon i styrelse, eller hos det närmaste ombudet enligt listan i föregående inlägg (kolla Eniro om man inte vet exakt var dessa personer bor).

Vill man posta eller lämna avtalet till någon i styrelsen:

Ola Byström
Sunnansjö 111
89391 Bjästa

Sofie Holmgren
Västansjö 101
89391 Bjästa

Man kan även ta med sig avtalet och lämna på mötet i Drömme den 12e April kl. 1800! Ber om ursäkt för otydligheten i detta!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.