Landsbyggaredagen

Under gårdagen deltog delar av vår styrelse på Landsbyggaredagen som hölls för första gången. Dagen spenderades på Friluftsbyn i Docksta och innehöll både intressanta föreläsningar, peppande coachpass och roligt nätverkande. Temat för dagen var digitalisering och det är något som ligger helt i linje med det arbete vi försöker att uppnå på vår bygd. Ett fungerande fibernät där både privatpersoner och företagare i bygden kan utnyttja möjligheterna med internet utan begränsning. Under dagen deltog även många andra företag och föreningar från Nätradalen och det är roligt att se hur vi alla jobbar för att få en levande landsbygd och utveckla det område vi bor och verkar i.

IMG_0780

Andra delar av styrelsen var under förmiddagen på möte med Övik Energi tillsammans med representanter från våra närliggande fiberföreningar Sidensjö och Näske. Syftet med mötet var att driva på projektet och uppdatera sig om aktuell status.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.