Sommarhälsning

Halva året har nu gått och Nätra Fiber tuffar framåt i stadig takt. Under våren och försommaren har vi hunnit med otaliga möten med Övik Energi och våra närliggande fiberföreningar samt en del möten med er medlemmar. Nu senast vårt årsmöte där vi gjorde en kortare avstämning angående det aktuella läget. Vår bidragsansökan har gått iväg till Länsstyrelsen och trots ändrade bidragsregler ser vi ljust på framtiden. Fiber är inom räckhåll och vi jobbar vidare i samma takt som tidigare.

Bara för att det är sommar så tar vi inte helt ledig från fiberfrågan utan kommer finnas tillgängliga i samma utsträckning som tidigare om ni har frågor eller funderingar.  Välkomna att höra av er antingen här, via mail (info@natrafiber.se) samt Facebook.

Vi vill med detta inlägg önska er en härlig sommar och hoppas att ni får njuta ordentligt av vad Nätra har att erbjuda i sommartid. Kanske möts vi på Kornsjöstrand eller något annat utflyktsmål i krokarna! Ha det gott!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.