Projektering i slutfasen!

Samtidigt som besked om uteblivet bidrag jobbar vi vidare med att slutföra projekteringen av området, som nu går in i sin slutfas!

Igår presenterade Övik Energi deras projekteringskartor över nätraområdet för oss i styrelsen. Vi tyckte det såg ut som ett grundligt genomfört arbete och tackar alla som på något sätt behövt svara på frågor från projektörerna under hösten och fram till nu. Inom kort är det dags för markavtal att skickas ut till berörda parter. Vi kommer naturligtvis informera om det nya läget efter länsstyrelsen besked innan detta sker, men har för avsikt att beskedet INTE skall innebära någon försening för utbyggnationen!

Man berättade även att drönarfilmningen och alla ansökningar till vägverket blev gjorda och skickade tidigt i höstas. Normal väntetid på dessa tillstånd är minst 6 månader, så här har ÖE varit ute i mycket god tid, vilket bådar gott för en grävstart till våren om allt går enligt planerna framöver.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.